Σάββατο, 26 05 2018

Hazelnut

 

Η πρώτη μου επαφή με το hazelnut ήταν στο "Surf Art Festival vol2" και έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον μου, αποφάσισα να μάθω περισσότερα για αυτό... Έτσι, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βρω τους δημιουργούς του. Επισκέφτηκα λοιπόν την Ellie και την Roxy στο μαγαζί τους για να μαθω περισσότερα. Η Roxy είναι μια κοπέλα δημιουργική, ευαίσθητη, ονειροπόλα και "λίγο ατσούμπαλη" όπως χαρακτήρισε η ίδια τον εαυτό της. Από την άλλη μεριά η Ellie είναι εργασιομανής που σκαρφίζεται όλο πατέντες και θέλει πάντα να βρίσκει λύση για όλα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο που μπορεί να καταφέρει πολλά.

 

 

Η ιδέα για την ονομασία του μαγαζιού προήλθε από το παρατσούκλι που είχαν όταν ήταν μικρές, καθώς είχαν τα μαλλιά τους φτιαγμένα σαν φουντούκια. Το μαγαζί λειτουργεί εδώ και 9 μήνες και το μυστικό της επιτυχίας του σύμφωνα με τις κοπέλες είναι πως ό,τι και αν κάνεις πρέπει να το αισθάνεσαι και να το θες πραγματικά, αλλιώς δεν θα βγει. Το hazelnut είναι το όνειρο που είχαν και το πραγματοποίησαν με πολύ κόπο και κούραση. Τα προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη, τα αντιμετωπίζουν μαζί, καθώς η μια συμπαραστέκεται στην άλλη και έτσι παραμένουν δυνατές. Η Ρωξάνη είναι εκείνη που ασχολείται πιο πολύ με τα πρακτικά ζητήματα, αλλά όλες τις αποφάσεις τις παίρνουν από κοινού.

 

Τα ρούχα τους απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (16-70 ετών) και είναι unisex, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και στα δύο φύλα να τα φορέσουν.

 

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες, οι κριτικές που έχουν λάβει εδώ και καιρό για τα ρούχα τους - είτε καλές, είτε λιγότερο καλές - τις έχουν βοηθήσει να εξελιχθούν και είναι πάντα καλοδεχούμενες.

 

Κομβικό ρόλο στη δημιουργία του λογότυπου αλλά και γενικά της όλης ιδέας του μαγαζιού διαδραματίζουν οι συχνές αποδράσεις τους στην φύση, γιατί όπως ανέφεραν και εκείνες «όσο απομακρύνεσαι από το αστικό τοπίο της πόλης τόσο ανοίγει το μυαλό σου».

 

Σχετικά με τους riders που στηρίζουν το μαγαζί, θα μπορούσες να πεις ότι και αυτοί αποτελούν κομμάτι του μαγαζιού. Αυτά τα παιδιά δεν είναι απλοί συνεργάτες, είναι φίλοι και υπάρχει μεταξύ τους μια ομαδικότητα που εγγυάται ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Ετοιμάζουν πολλά για το μέλλον, αλλά το καλύτερο είναι ότι θα παρευρεθούν στο fashion room service και είναι πολύ χαρούμενες γι' αυτό. Επιπλέον, όπως ανέφεραν στο contagiousness, θα βγάλουν ένα ωραίο πουκάμισο με κουκούλα - κάτι που περιμένουμε πώς και πώς.

 

 

 https://www.youtube.com/watch?v=3lK2LatSNBo&sns=fb

 

Οι ίδιες έχουν πολλά όνειρα και θα ήθελαν να αλλάξουν πολλά πράγματα γύρω τους και δεν της αδικώ για αυτό. Θα ήθελαν να κάνουν πιο πράσινη την πόλη, να αλλάξουν λίγο το σύστημα της παιδείας (όπως όλοι θέλουμε), να μαθαίνουν τα παιδιά από μικρά για το skate και γενικά για τα αθλήματα που σχετίζονται με τη φύση. Αν θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε κάτι για να γίνει ο κόσμος καλύτερος θα ήταν κυρίως να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και γενικά της ψυχές τους, να μπει λίγο η καλοσύνη στην καθημερινότητα μας.

 

 

 

Μπορείτε να τις βρείτε στο μαγαζί τους στο Χαλάνδρι, Αγίου Γεωργίου 19 και στην ιστοσελίδα τους.

 

Αλλά και αυτό το Σάββατο 17 του μήνα στο Alchemy στη Νέα Μάκρη, όπου θα έχει πάρτι με κοκτέιλ φουντούκι και την Κυριακή 18 στον Gaidaro στο Κολωνάκι, όπου θα είναι όλη μέρα με μουσική και ποτά.

 

 

 

Τέλος, θα ήθελαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τις έχουν στηρίξει.

 

«Γιατί χωρίς ανθρώπους δίπλα μας δεν γίνεται τίποτα... Μπορεί να έχουμε η μία την άλλη, αλλά πάντα χρειάζονται και άλλοι να σε ενθαρρύνουν και να σε στηρίζουν».

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 93% (9 Votes)

 

Powered by Bullraider.com
Up